Produse pentru alcool etilic albiesc (2)

Acetat de sodiu

Acetat de sodiu

Acetat de sodiu este sărura de sodiu a acidului acetic și se obține prin reacția acidului acetic cu o compus de sodiu. Este un săruri incolor cu un miros slab de oțet, care este bine solubil în apă, dar slab solubil în alcool. Atunci când o soluție saturată de acetat de sodiu cristalizează, se generează căldură. Utilizare: Alimente: * Regulator de aciditate * Conservant Cosmetică: * Tampon * Mascare a mirosului de bază Tehnic: * Fabricarea încălzitoarelor de buzunar * Stocare de energie CAS (trihidrat): 6131-90-4 CAS (fără apă): 127-09-3 Depozitare: răcoros, uscat, protejat de lumină, în recipiente închise Aditiv alimentar: E262 Formula sumară: C2H3NaO2
Lactat de sodiu

Lactat de sodiu

este un săruri de sodiu ale acidului lactic. Lactatul de sodiu face parte din grupul substanțelor hidratante pentru piele, care mențin umiditatea naturală a pielii și contribuie la un pH ușor acid. Substanțele (glicerina, ureea și acidul organic) formează împreună Factorul Natural de Hidratat (NMF). În UE, lactatul de sodiu este cunoscut ca aditiv alimentar E 325. Sarea este ușor solubilă în apă. Fluidul este aproape incolor și aproape fără miros sau gust. Lactatul de sodiu este, de asemenea, disponibil în diverse concentrații (50% / 60%), la cerere cu pH ajustat. Calități: 50%, 50% pH 5.5, 60% Aspect: clar până la alb Număr CAS: 72-17-3 INCI: Lactat de sodiu Durabilitate: 2 ani Depozitare: trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumină, în ambalaj sigilat